a

Kako do ulaznica za komediju Savršen kroj?

Ulaznice, po cijeni od 7 KM za komediju Savršen kroj, koja je na repertoaru BKC-a 23.02.2018. godini mogu se kupiti svaki radni dan u JU BKC Živinice u prostorijama Gradske biblioteke, te u agenciji JUST GO TRAVEL, koja se nalazi na Gradskom bulevaru.

Ulaznice se mogu rezervisati pozivom na brojeve 035/773-908,035/775-066 ili porukom na broj: 061/801-625, ili na našoj fb stranici JU BKC Živinice.

Slobodan Boda Ninković
Slobodan Ninković i Dragan Petrović

Predstava Savršen kroj, po tekstu Vladimira Đurđevića do sada je izvedena više od 150 puta, nastala je u produkciji Yugo Arta, a na repertoaru je Zvezdara teatra u Beogradu.

Dragan Petrović Pele

Komična farsa će na sceni JU BKC Živinice biti odigrana 23.02.2019. (subota), s početkom u 19:30 sati. 

Ova komedija koja u jednom činu razotkriva sve muške slabosti, prati dvojicu srednjovječnih i po mnogo čemu različitih muškaraca. Novokomponovani tajkun Marko Milun, kog igra Slobodan Boda Ninković i ekscentrični krojač Svetislav, kog tumači Dragan Petrović Pele, srešće se, naizgled, sasvim slučajno u krojačkom salonu Svete Šnajdera, „krojača iz senke“, koji „na crno“ i u dubokoj ilegali, šije odijela isključivo za elitu.

Ovaj susret će se pretvoriti u ozbiljan nesporazum, koji prijeti da svakog časa eskalira i preotme i ono malo zdravog razuma od njih samih.

Dobro nam došli.

Share With: